Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když Maďarsko patří Maďarům, tak proč se rvou o EU, tedy i naše peníze?

4 0
možnosti
Foto

V EU jsou i nemalé peníze od Maďarska a tedy jsou stejně jako naše tak i jejich.

4 0
možnosti
VB

Když Maďarsko patří Maďarům, tak ať to je za Maďarské peníze. A když se jim v Unii to nelíbí, ať jdou.

Nedávno vzbudil velký zájem kniha Kulturní boj ve třídě od Susanne Wiesingerové, učitelky ve Vídni, která se potýká s neschopností integrovat muslimské děti.

V rozhovoru pro iDnes autorka říká: "Jednou stranou řešení je nabízet dětem velkou podporu a pocit sounáležitosti. Druhou je zaměřit se na rodiče. Pokud brání potomkům v integraci, měly by se zvažovat i finanční postihy, jako je krácení přídavků na děti". Sezbabělci v politice se muslimové nepřizpůsobí, míní učitelka z Vídně (3.10.2018)

Všichni určitě s tímto názorem souhlasí. Proč ale potom nesouhlasit s krácením podpor od Unie pro státy jako Polsko, Maďarsko...Česko..., které také nechtějí dodržovat civilizovaná pravidla a odmítají se integrovat do západní společnosti?

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667033

6 9
možnosti
SB

Já jsem pro to, aby dotace nebyla žádné. Tak jako tak to jen deformuje ekonomiku. Státy V4 sice nepatřily k nejbohatším, ale vždy se uživily. A to by platilo i nadále i bez těch pokřivujících dotací.

Ale o jakých civilizovaných pravidlech západní společnosti mluvíte?

O tom, že například beztrestně může migrant házet nehašené vápno na španělského pohraničníka?

9 0
možnosti
JB

J95a25n 74B61u35r42d18a

9. 10. 2018 10:55

Jste politik; to nejmenší, co můžete udělat, je nepsat o problémech, které jste viděl toliko z rychlíku. Sargentiniové zpráva vychází především ze zpráv Benátské komise Rady Evropy, která je tvořena zejména profesory práva a soudci vyšších a ústavních evropských soudů. O problému se píše už dlouho, existují i práce kritizující Komisi za to, že s "disciplinárním řízením" nezačala už mnohem dříve, ale namísto toho se rozhodla tuším v roce 2012 řešit situaci politicky korektnější cestou přes infringement procedure. Za poslední, pokud se stát k něčemu vůči někomu zaváže, nemůže to něco už být toliko jeho vnitřní záležitostí.

Takže ano, hlava vám to jistě nebere. Protože se neobtěžujete problému věnovat byť minutu.

3 1
možnosti
Foto

On Madarsko Madarum někdo bere?Nebo je snad násilím drží v nějakém spolku,který jim strašně ubližuje?Nikde jsem nezaznamenal snahu Madarska odejít z EU.Když oni se ty evropské peníze tak dobře rozkrádají a ještě se dá udělat na "boji proti Bruselu" skvělá politická kariéra....škoda,že z EU nelze nikoho vyhodit,to by bylo teprve řevu.;-)

4 4
možnosti
MT

Je potreba z tohoto evropskeho diktatu vypalit nadzvukovou rychlosti, nez bude pozde.

9 0
možnosti
SB

Stoprocentní souhlas s obsahem článku.

Ale připomínám, že Vaše strana sice hlasovala v EU parlamentu proti sankcím směrem k Maďarsku, avšak vaši kamarádi, s kterými sdílíte tzv. Demokratický blok, hlasovali pro ty sankce.

Dokud Vaše strana bude v holportu s TOP 09, tak sice po obsahové stránce budu s tímto článkem souhlasit, ale po morální mi to bude připadat jako částečné pokrytectví.

11 3
možnosti
VS

V tom případě, ať Maďarsko přestane z Bruselu brát peníze.;-D

8 12
možnosti
TB

Podle jakého paragrafu smějí brát dotace jen ty země, kde volby dopadly "správně", komunisto?

1 0
možnosti
JV

Nikdo není v EU na řetězu . EU[>-]

8 8
možnosti
SB

To sice ne, ale jsou dva typy rozvodů: 1) dva lidé se rozvedou a nedělají si peklo ze života, 2) dva lidé se rozvedou e jedna strana zhrzeně dělá tomu druhému naschvál problémy i tam, kde by se to dalo vyřešit kultivovaně.

EU se chová přesně takhle.

Já osobně bych se nebál samotného vystoupení ČR z EU, ale bál bych se těch vyslovených naschválů, které by potom následovaly.

13 3
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1226x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik