Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Za problemy v Chemnitz rozhodne spolkova vlada nemuze. Za ty muze jen a jen Sasaka zemska vlada. A ze jich neni malo.

1 12
možnosti
DR

To je zas blábol. Rv

2 0
možnosti
PB

Souhlas, karma.

5 0
možnosti
Foto

Mně se líbí, jak tady za bukem je každý chytrej.

Tak trochu mne mrzí, že vy jako vzdělaný člověk se vezete na vlně populismu i když kluci z ODS takoví jsou, źe. Stokrát opakovaná lež a vypuštění kontextu, za kterého proběhl přesun migrantů z Maďarska do Německa je už standartní nástroj pro získávání popularity u těch se slabou pamětí.

Nepochopil jsem, jaká je vaše představa o informováni o podobných konfliktech jaký se udál v Ch.? To mají seriózní média už dopředu, bez ukončení vyšetřování, bez soudu, zveřejňovat fotografie domnělých podezřelých? Vy už víte co bylo příčinou toho smrtelného konfliktu a jak proběhl? Máte ponětí o práci německých bezpečnostních složek a stavu jejich vyšetřování a řešení nejen tohoto konfliktu?

A o tom písku a strkání hlav do něj - co jste vy jako zastupitel, radní pro školství, provedl pro začleňování dětí z našich nepřispůsobivých skupin? To je náš problém!

Pokud jde o dialog, asi o tom moc nevíte, ale radní CH. zorganizovali několik veřejných jednání v prostorách místního stadiónu pro stovky občanů. Vy ale máte asi na mysli pochody ultrapravičáků a extrémní levice. S těma vy chcete vést dialog, jako váš expředseda s Pegidou?

Pokud je toto váš předvolební příspěvek do zdejší volební kampaně, tak je velmi nízké úrovně. Dokud bude tohleto vyjadřování oficiální postoj ODS, je pro mne tato strana nevolitelná.

2 12
možnosti
OT

Nemáte pravdu. Pro mě jste vítač a ty nemám rád.

3 2
možnosti
LT

"Němečtí politici udělali tváří tvář demonstracím tu nejhorší věc, jakou mohli udělat. Místo, aby vyzvali nespokojené obyvatele města hned od začátku k dialogu..."

Zakopaný pes je v tom, že němečtí politici nemají o čem vést dialog, protože NEMAJÍ ŽÁDNÉ ŘEŠENÍ. Nemají co nabídnout.

Němečtí politici nikdy neuvažovali o důsledcích svých činů, jakým byla hrrr migrační politika. Neuvažovali o důsledcích, a proto také nemají žádné řešení o kterém by mohli s nespokojenými občany jednat. Mají prázdé ruce a prázdné hlavy. A svou neschopnost a prázdnotu zakrývají tím, že nespokojené označují za "nácky". Ukazováním na "nácky" chtějí odvést pozornost od vlastní neschopnosti a hlouposti, která vede Německo do pekla.

14 0
možnosti
MK

Demokracie je především o respektu k názoru druhého a diskuzi. Bohužel co se týká imigrantů , islámu, tak se nediskutuje. Každý, kdo má jiný názor na islám, jako třeba v Německu Thilo Sarrazin, je okamžitě pod palbou „liberálních“ médii. Nediskutuje se, proč si dotyčný myslí to, co si myslí. Je odsouzen proto, že si myslí něco jiného než socialisté a komunisté skrytí pod rouškou „liberální demokracie“ Jako by si vzali Mein slovo Kampf a slova Židé a Němci nahradili slovy Evropané a imigranti. A stejně tak obrátili Marxovi spisy. Demokracie je dnes v zajetí levicové lůzy a totalita se tváří jako demokracie. Přestala existovat výměna názorů, přesvědčení a morálních zásad. Špatný je každý, kdo odmítá koncepci jednoho správného názoru, každý kdo odmítá koncepci liberální demokracie. Jenomže co je to liberální demokracie? Jen demokracie s přívlastkem. A kdo určuje co je demokracie? Demokraté? Nikoli. Aktivisté a sociální experimentátoři.

16 0
možnosti
ZV

Ak je trestné popieranie holokaustu, malo by byť trestné aj popieranie a zamlčovanie reality.

4 0
možnosti
MK

Zákon o popírání holocaustu je jedním z nejhorších zákonů. Nejde o to, že se to nestalo, ale brání výměně názorů a skutečnému výzkumu a posouzení. Podobně tomu je v biologii. Jak řekl a napsal náš přední biolog Jan Zrzavý. Odmítnutí kreacionismu nevedlo ke zkvalitnění vědy, ale k jejímu ochuzení. Přestala výměna názorů a poznatků.

3 0
možnosti
JH

J83a76n 56H20a67r91v57a42n

4. 9. 2018 9:30

Několikrát jsem mluvil s Němci z bývalé NDR - všichni invazi odsuzovali a na Merkel nadávali. Na dovolené jsem na tohle téma promluvil s západním Němcem - že prý nevíme co je solidarita, bla, bla,... A když jsem říkal, že si imigranti vynucují svůj styl života ( jídlo pro děti ve škole,... ) tak už nevěděl co říct. Prostě jsou disciplinovaní a bezmozku věří Fuhrerovi, tak jako dříve. Rv

21 0
možnosti
PL

Moc dobrý článek. Karma karmovatá.

9 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1226x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik