Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jedno je jisté vymahatelnost práva je v této banánové republice na nule

25 0
možnosti
LH

Pane autore, neohánějte se levicovým extremismem když nežijeme v právním státě.Tady platí, kdo má více peněz, tak toho je spravedlnost.

Jak je možné, že pán, který si postavil za 200 tisíc kozí chlívek bez stavebního povolení, tak ho musel zbourat a milionáři, kteří stavějí bez stavebního povolení, tak nic bourat nemusí?Nakonec se jim stavební povolení dodá dodatečně ( vše je k dohledání na netu). Hledejte nejdříve KDO má černou stavbu a KOLIK má peněz.V tom je zakopaný pes.Určitě znáte přísloví: " Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi." A o tom je celá naše republika.Až těmto bohům bude stavba zbourána, tak potom se můžete navážet do těch " levicových extremistů".

4 12
možnosti
PH

P62a96v32e96l 61H56e15m52e37k

15. 2. 2018 10:36

Pane Hnyku, Vámi zmíněné případy jsou jistě politováníhodné a mohly by svědčit o jisté úplatnosti některých státních úředníků, nicméně nijak nezadávají právo komukoliv k jedníní, které popsal autor v článku. Domníváte se, že jestliže někdo obchází zákony používáním úplatků, případně politického vlivu, adekvátní reakcí na to je bezprávní obsazování cizích objektů? To je z mého pohledu anarchistický názor. Rozhodně s Vámi nesouhlasím. S autorem ano.

26 0
možnosti

Milý autore, jak si můžete myslet, že žijeme v "právním" státě, když stát je úplně jiný - "právnický". To si uvědomte a pak se o tom rozepište.;-);-);-)

3 5
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1226x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik