Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naše soudnictví ,jak říká jeden můj přítel,je žába na prameni.Má pravdu. Jeho výkonnost je tristní a korumpovatelnost velká.Obyčejné kauzy asi zvládají snad i zpravedlivě i když kdo si může platit právníky typu pana Sokola má vyhráno i kdyby byl vinen. Tzv. horké kauzy nevyřeší ani za sto let,protože si je soudy mezi sebou přehazují jak ping-pong až zmizí do ztracena.

0 0
možnosti

To není problém jen české juristiky. To je globální problém ve všech státech. Při porovnání českého soudnictví s bavorským bych řekl, že čs. soudci lžou méně než bavorská juristická sebranka. Nemám zkušenosti se soudnictvím ostatních spolkových zemí ale s bavorskou podlou a prolhanou juristickou chátrou ty nejhorší. Ne jako obžalovaný ale jako žalující. Navíc, když poukážete na jejich nestoudné lži, tak vás stíhají pro zneuctění právního orgánu. To by se asi mnozí kritici českého soudnictví divili, co dokáží bavorští křiváci.

0 0
možnosti
Foto

Nejsem si z vašeho článku jistý, jestli umíte správně rozlišit to, co je onou podstatou nezávislého soudnictví, které se má chovat "padni komu padni" i situacích, kdy se nám to moc nelíbí, a tím, kdy selhává.

Nevím, jestli jste popsal reálně onu situaci - neuvedl jste žádný zdroj, což je v tomto případě chyba znehodnocující váš článek - ale obecně je někdy ukázkou nezávislé justice právě to, že propustí na základě pochybností vraha, kterého veřejnost touží vidět viset.

Bláznovstvím by bylo, kdyby justice stranila usvědčeným zločincům před bezúhonnými občany, ale k tomu jste nepřinesl žádný relevantní důkaz.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS