Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J67a57n 44K69o59z23l17e97r

10. 4. 2018 15:57

Hm podle zkušeností s našimi orgány činnými v trestním řízení si myslím že by policie nevyšetřila ani nad slunce jasnější fakt že toho dne bylo jasno a svítilo slunce. Most sebevrahů to byl a to že tam zemřela jedna policistka kterou zlatá mládež hodila dolů a která stačila ještě do vysílačky křiknout slova proboha vždyť jsou to děti tak to korektně dementovali nešťastnou láskou

0 0
možnosti
DP

Vcera byla na CT24 uzasna reportaz. Ukazoval, jak jsou lidi digitalne dementni a veri absolutne vsemu, co se sustne na Internetu, potazmo na FB. Nejdriv satiricky komentar k nasemu Krteckovi. Ta uzasna smrst chytrych komentaru od jedincu, ktetri nechapou zakladni souvislosti, ale jinak maji ve vsem jasno. Dal aprilovy komentar k tomu, kterak ma byt zakazana pomlazka i s poznakou pod carou, ze jde o Aprilovy zert. Zas, milion kometaru, jak nam ta EU vsechno zakazuje. Polovina populace je dnes bohuzel totalne dementni a veri kazdymu krafu, i kdyz ho vsichni okolo 100x vyvrati. S tim se bohuzel musime naucit zit.

2 0
možnosti
JZ

Ještě jedna poznámka. Média, která v některých případech zamlčují pravdu, tak jim lidé příště nebudou věřit, i když ji mít budou. Klasickou ukázkou může být protektorátní tisk za II. světové války, který byl hlásnou nacistické propagandy. Jakmile tehdy v novinách začaly vycházet reportáže o bídných poměrech a chudobě v tehdejším Sovětském svazu, tak jim lidé nevěřili, i když v těchto případech psaly pravdu.

9 0
možnosti
JZ

Každý musí přijmou vlastní odpovědnost za to, čemu věří.

0 0
možnosti
JZ

Samozřejmě tyto praktiky jsou odsouzeníhodné, ať se dějí kdekoliv EU, USA atd. Ty se skutečně nakonec obrátí proti svým původcům. Ovšem dávat za vzor Rusko, jak to dělají někteří diskutující, které je na tom v tomhle ohledu ještě hůř než EU, je hodně mimo. Tamní cenzorní úřad trestá média např. za nesprávné zprávy o II. světové válce třeba ve stylu, že SSSR byl podpisem paktu Molotov-Ribbentrop spoluviníkem II. světové války. Rusům se to ovšem začíná vracet i v současnosti. Sergej Agarkov přišel při požáru v Kemerovu o dvě děti. Ale pak začal mluvit. "Říkají nám, že jsme nejbohatší země na světě a pak k požáru přijedou hasiči se zastaralou technikou z osmdesátých let." Inu vždy a všude se budou lži obracet proti svým původům.

3 0
možnosti
SB

V tomto případě se však lži neobrátily proti svým původcům, ale proti dětem, které tam uhořely, avšak za ty lži nemohly.

O to je to smutnější.

4 0
možnosti
JZ

Mohl bych vidět nějaké příklady oné "korektnosti"? Rád bych věděl o co jde.

0 1
možnosti
IM

I80v44a25n 17M60i63n69á20ř

10. 4. 2018 10:08

Tuto "nenápadnou" cenzuru - trvalého multikulturního tlaku na občany - uplatňuje především ČT. Nejde ani tak o multikulturalizmus v obecné rovině, ale o bezmeznou oddanost ideologii - levičáckých vůdci Bruselu .. vnutit Evropě kulturně a nábožensky nebezpečný islám.

5 5
možnosti
JZ

Tohle už je ovšem zase přehnané. Levičáci nepropagují islám a žádné náboženství, protože to jsou ateisté, kteří z principu neuznávají žádné náboženství.

1 3
možnosti

R^Vystihl jste to. Korektnost je druh cenzury. A to cenzury velmi potměšilé a zbabělé. Když se za Rakouska či 1. republiky objevilo v nějakém deníku bílé místo s poznámkou "Zabaveno", bylo to aspoň jasné a cenzoři si na nic nehráli.

A pokud jde o alternativní zdroje - nejde ani tak o jiný výklad něčeho, o čem referoval i mainstream, jako o to, že některé události jsou mainstreamem natvrdo zamlčovány. Pak člověk hledá jinde.

9 0
možnosti
JZ

Tak pokud si lidé dobrovolně místo blbých zpráv vybírají ještě blbější, tak nevím, co s nimi dělat.

1 0
možnosti
JZ

To je také špatně. A proto nedělejme bílé, ale pravdivé zprávy. Ale autorovo motto je jasné, pokud lidem nedáme pravdivé zprávy, začnou hledat senzace.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti
ZV

Mimo misu, ale dobré na zasmiatie :

Kedysi sme sa smiali nad socializmom. O pár rokov bude možno rovnako smutnou realitou Zväz európskych progresívnych republík.

Máte radi Spojené štáty európske?

– Ano – 2 body

– Nie – 2 roky.

Návšteva z ďalekej cudziny na Slovensku.

– Vidím, že tu všade máte nápisy, ako milujete Brusel. Musíte ho mať radi.

– Áno, musíme.

8 1
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1226x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik