Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Vynikající článek. Téměř se vším souhlasím.

0 0
možnosti

Tyhlety analogie... Úplně vidím ty krvavé pásy popraskané kůže na zádech průměrného Brita... Kdyby z toho textu aspoň nebylo to apriorní fanouškovství Brexitu tak cítit a byla v něm aspoň elementární snaha o nadhled, neřkuli o uchopení reality namísto fikce. Tak oni Merkelová & Comp. vyštvali UK z EU... No tak jo :D

1 3
možnosti

Zatím to vypadá, že nikdo vlastně Brexit nechtěl, a proto neexistuje ani hrubý plán, jak by mělo odloučení vypadat. Třeba situace Ulsteru poukazuje na to, že nad tím nikdo snad ani nepřemýšlel. Srovnávat povstání otroků s Brexitem je demagogie nehodná inteligentního člověka. Británie se rozhodla vstoupit, a teď se rozhodla vystoupit, vždy to bylo dobrovolné rozhodnutí.

0 2
možnosti
Foto

Británie díky tomu,že se pár demagogum podařilo pobláznit duchodce a venkovany,kteří vubec nedokázali domyslet o čem hlasují a jaké to bude mít následky,vystoupila z EU.Pozitivní dopad na jejich životy po Brexitu - jedna velká nula.Ovšem muže za to EU....;-)

4 6
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1226x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik