Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J54a40r73a 54R66a63n45k

21. 2. 2017 23:53

Chudaci Svycari a Nemci, co si pocnou, kdyz obchody v sobotu odpoledne kolem 3. zavrou a otevrou az v pondeli......a ze stale vsichni tvrdite, ze vice vydelaji a za nakup spotrebuji mene.....neni to divne? Kam zmizeli ti poctivi krestani, kteri se zde hadaji o kazde Bozi slovo?

0 1
možnosti

Mýlíte se, soudruhu. Nejde o zbytečný zákon, patří do skupiny zákonů ochraňujících oprávněná práva PRACUJÍCÍCH. Až si budete čipované zboží sám načítat do registračního systému a automat Vám neotevře platební box bez zaplacení, pak asi takový zákon nebude zapotřebí. Zatím ale bojujete za správnou věc nesprávným prostředkem. Zamyslete se nad sebou....

1 14
možnosti
Foto

Soudruhem můžete nazývat tak sám sebe. Pracující velkých obchodů, pokud by se jim práce o nedělích a svátcích skutečně tolik zajídala, měli víc jak čtvrtstoletí na to, aby založili odbory a to volno si buď vyhádali, nebo si v rámci kolektivní smlouvy vymohli ještě větší příplatky nad zákoník práce. Nic takového se nestalo, tudíž máme právo se domnívat, že po takové věci nebyla ze strany pracovníků poptávka, dokonce, světe zboř se, někteří, kvůli těm příplatkům, chodili na takové směny rádi. Přijetí tohoto zákona je dobrosernou exhibicí Lidovců a levice, aniž by po ní byla skutečná společenská poptávka.

8 0
možnosti

Hlavně bojovat, však ono se něco najde.:-)

1 5
možnosti

Jak vás ohrožuje zavření obchodů o svátcích? Umřete hladem? ;-D

Mě třeba "ohrožuje", že jakožto představitel střední třídy (i když spíš nižší) si nemohu za pár kaček pořídit hospodyni nebo chůvu. Je od nich sobecké, že chtějí mít stejnou životní úroveň jako já a podle toho náležitý plat. ;-) Stejně sobecké jako jsou ty prodavačky, co nechtějí na vánoce do práce.

Neříkám, že ten zákon je dobře vymyšlený, ale škodí jedině nadnárodním společnostem.

1 10
možnosti
Foto

Tisíckrát nic umořilo osla.

Stovky a tisíce zbytečných zákonů i vyložených lumpáren nás ničí.

Dnes se zakazuje kouřit, jíst tučná jídla, nakupovat o svátcích ...

12 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1226x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik